Clearspring Kombu Tang
Tang rik på umamismak
50 gTidsbegrenset tilbud
Spar 12,84 kr
10 dager igjen
Se fraktkostnader
Beskrivelse
Kombu Tang er en japansk variant av sjøgress som typisk brukes til å krydre japanske supper, nuddelretter og gryteretter.
Tang gir en ekstra dimensjon til matlagingen og de forskjellige typene tang har helt unike smaksnyanser og farger. Kombu tang fungerer som en naturlig smaksforsterker, da den inneholder den naturlige smaksgiveren som kalles glutaminsyre, som fremhever smakene til andre ingredienser. I tillegg inneholder denne tangtypen naturlig store mengder jod.
Clearspring Kombu Tang inneholder tørket Kombu tang i strimler. Kombu brukes mye i Japan for å gi smak til supper, buljong, nudelvann m.m. De ner også god som snacks, dryss, i salater, osv. Kombu egner seg godt til å koke sammen med linser eller bønner, da det blant annet reduserer koketiden og gjør tangstykkene mykere og lettere å fordøye.
Fordeler med Clearspring Kombu Tang:
- Gir ekstra dimensjon og smak til retter.
- Kombu-typen er skåret i strimler for enkel bruk.
- Naturlig smaksforsterker med glutaminsyre.
- Inneholder naturlig store mengder jod.
- Allsidig bruk i supper, buljong, nudelretter, snacks og salater.
- Egner seg godt til å koke sammen med linser eller bønner for å redusere koketiden.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilberedning af dashi fond: Iblødsæt 1 g kombu tang i 1 liter vand i 20-30 minutter. Bringes derefter langsomt i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér derefter kombuen fra fonden. Kombu tang har et naturligt højt indhold af jod. Personer som er sensitive overfor jod i kosten, bør tale med deres læge før de spiser dette produkt.
Opbevaring:
Køligt og tørt. Genluk pakken efter åbning.
Næringsinnhold pr. 100g: | |
---|---|
Energi | 4 kJ / 1 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrater | 0 g |
- hvorav sukkerarter | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0,01 g |