Breathe Right


Breathe Right er en serie av nesestrips (eller neseplaster) som er spesielt designet for å åpne luftpassasjen i nesen, slik at du kan bekjempe ditt problem med tett nese og snorking. Innerst bak hvert nesebor, ligger nasalventilen, som kun er ca. 2,5 mm bred. Når du trekker inn luft, skal luften passere denne ventilen, og en forstoppelse av nesen, uansett om den er forårsaket av forkjølelse, allergi eller snorking, kan derfor hemme værtrekningen betraktelig. Breath Right nesestrips kan hjelpe med åpne luftpassasjen ved skånsomt å løfte huden på oversiden av neseborene.

Personer som har problemer med å sove på grunn av snorking, puster som regel gjennom munnen når de sover. Dette skyldes ofte at luftpassasjen i nesen er hemmet, slik at kroppen automatisk forsøker å maksimere luftinntaket ved å bruke passasjen gjennom munnen. En forbedring av luftveien gjennom nesen kan derfor fjerne behovet for å puste gjennom munnen, så snorkingen reduseres eller til og med elimineres helt. Her er Breathe Right strips en opplagt løsning, da de er enkle å sette på og samtidig ikke gir noen bivirkninger eller smerter under søvnen.

Sov bedre om natten og få mer energi og overskudd i hverdagen med Breathe Right strips. I et klinisk studie, rapporterte 90 % av snorkere at de opplevde bedre søvn med Breathe Right. Puster du bedre – sover du bedre.

Breathe Right i flere varianter

Selv om det oftest er menn som har flest problemer med snorking, er det også mange kvinner som lider av problemet. Kvinner er særlig mer tilbøyelige til å snorke etter overgangsalderen. Her på Mecindo kan du derfor kjøpe Breathe Right strips i forskjellige praktiske størrelser og former, slik at de både passer til den mannlige og kvinnelige anatomi, uansett størrelse på nesen.