Breathe Right Nesestrips

Mot snorking og tett nese (Large)

30 Strips
Alle priser inkluderer toll og MVA
180 kr
Normalpris
Få 10% medlemsrabatt
Få medlemsrabatt på tusenvis av varer
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
Få på lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Snorking, allergi og tett nese kan forårsake en dårlig nattesøvn. Ikke bare for deg, men også for din partner. Breathe Right Nesestrips er et stoffritt snorkeplaster som forsiktig åpner luftveien i nesen og dermed hjelper deg med å puste lettere og lindre den ubehagelige følelsen ved tett nese.

 


Breathe Right Nesestrips er fleksible plastre som enkelt kan plasseres på tvers av nesen, hvilket gjør værtrekningen mye lettere for deg i løpet av natten.

Hvordan virker det?

Breathe Right Nesestrips er stoffrie plastere med et unikt refleksdesign, som avlaster, reduserer eller eliminerer snorking og tett nese.

Du plasserer plasteret på tvers av nesen, hvor plasteret virker ved skånsomt å åpne luftveien, slik at du kan puste gjennom nesen i stedet for munnen. Dermed avlaster, reduserer eller eliminerer du din snorking og kan puste lettere mens du sover.

  • Produktet bør ikke anvendes av barn under 5 år.  
  • Unngå å plassere plasteret over sår, solbrent eller irritert hud.  

Bedre søvn for både deg og de rundt deg

Hvor godt vi sover om natten har en stor betydning for vår evne til å konsentrere oss og utføre diverse oppgaver i løpet av dagen. Personer som jevnlig får søvnen sin avbrudt av snorking eller tett nese, kan oppleve tretthet og mindre overskudd i hverdagen.

Dette er årsaken til at millioner av mennesker over hele verden bruker Breathe Right Nesestrips for å oppnå en bedre nattesøvn. Breathe Right Nesestrips bidrar til at både du og de rundt deg sover bedre om natten.


Skriv en omtale
Breathe Right Nesestrips

captcha
Captcha
Merke Breathe Right
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 1498
Mengde 30 Strips