Biogan Soyakjøtt Øko
Økologisk Soya "Kjøtt"
250 g
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 99 kr
43 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 56,00 kr
Bare 2 dager igjen
Tidsbegrenset tilbud
Spar 56,00 kr
Bare 2 dager igjen
På lager |
Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Se fraktkostnader
Beskrivelse
Er du på jakt etter et alternativ til kjøtt? Soyakjøtt er laget av økologiske soyabønner og kan brukes som erstatning for kjøtt.
Økologisk soyakjøtt produseres av soyabønner som er presset for olje. Etter koking tilsvarer 100 g soyakjøtt 250 g kjøtt.
Bruk soyakjøtt i en spennende versjon av spaghetti bolognese og andre pastaretter, eller lag en gryterett med kjøtterstatningen. Du får rikelig med saft og smak i rettene dine.
Fordeler med Biogan Soyakjøtt Øko
- Økologisk.
- Allsidig erstatning for kjøtt i ulike retter.
- Rik på protein.
- En sunn kilde til næringsstoffer.
- Fyll pasta- og gryterettene dine med rik smak og tekstur.
- Enkel og rask tilberedning gir praktisk bruk i hverdagen.
- En etisk måte å utforske nye smaker på.
- Passer for de som ønsker å redusere kjøttinntaket eller utforske plantebaserte alternativer.
- Ideell for de som ønsker et plantebasert kosthold.
- Bidrar til å redusere miljøpåvirkningen.
- Bevarer soyakjøttets naturlige smak.
- En spennende ingrediens for vegetariske måltider.
Bruk:
Kok 100 g soyakjøtt i 300 ml vann med en buljongterning. Ta av varmen og la det hvile i 10 minutter.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Ved tilberedning koges sojakød med enten urte- eller grøntsagsbouillon. Efter kogning svarer 100 g sojakød til 250 g kød.
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Næringsinnhold pr. 100g: | |
---|---|
Energi | 1461 kJ / 348 kcal |
Fett | 7,3 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 1,0 g |
Karbohydrater | 15 g |
- hvorav sukkerarter | 10 g |
Kostfiber | 21 g |
Protein | 45 g |
Salt | 0,02 g |