Biogan Soyamel Ristet Øko
Økologisk ristet soyamel
500 gTidsbegrenset tilbud
Spar 5,42 kr
4 dager igjen
Se fraktkostnader
Beskrivelse
Sojamel produseres fra soyabønner og er kjent for sitt eksepsjonelt høye proteininnhold. Det brukes ofte for å berike mel, kjøttdeig og et bredt spekter av andre matvarer. Melet gjennomgår en risteprosess for å forbedre smaken.
Introduksjonen av sojamel skjedde på 1940-tallet, og det ble raskt en populær ingrediens for å forlenge holdbarheten og forbedre teksturen på ulike matprodukter. Selv om sojamel er glutenfritt og derfor ikke kan erstatte hvete- eller rugmel fullstendig i brødoppskrifter, kan det inngå med omtrent 15 % for å skape et mer kompakt brød med en distinkt nøtteaktig aroma.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Sojamel fremstilles af sojabønner. Det har et højt indhold af protein og bruges til berigelse af mel, fars og andre fødevarer.
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Næringsinnhold pr. 100g: | |
---|---|
Energi | 1685 kJ / 403 kcal |
Fett | 21 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 3,0 g |
Karbohydrater | 3,0 g |
- hvorav sukkerarter | 3,0 g |
Kostfiber | 19 g |
Protein | 41 g |
Salt | 0,01 g |