Bio Oil

PuCellin Oil mot arr og strekkmerker


60 ml

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Bio Oil er en hudpleieolje til både ansikt og kropp, og er spesielt sammensatt til å hjelpe med å redusere forekomsten av arr, strekkmerker og ujevn hudtone. 

Bio Oil hjelper med å redusere strekkmerker som kan oppstå som resultat av hurtig vektøkning, hvor huden ikke når å tilpasse seg. Dette forekommer hyppig under graviditet eller ved vekttrening.

Bio Oil hjelper med å redusere arr som oppstår som et resultat av at huden forsøker å helbrede et sår eller harde skader på huden, men produserer for meget bindevev (kollagen) på det utsatte område, slik at arr dannes. 

Fordeler med Bio Oil

Bio Oil er utviklet til bruk på både ansikt og kropp, og har følgende fordeler:

 • Hjelper med å redusere forekomsten av alle arr (både nye og gamle) ved å forbedre tilstanden av hudområder med arrvev.  
 • Lindrer ubehaget som ofte er forbundet med arr, slik som kløe og tørrhet.  
 • Hjelper med å holde huden så elastisk som mulig og bidrar dermed til å forhindre strekkmerker utviklet i perioder med hurtige   forandringer i kroppsstørrelse, slik som graviditet, pubertet og vekttap.  
 • Hjelper med å redusere forekomsten av eksisterende strekkmerker.  
 • Hjelper med å fremme din normale hudtone på områder med ujevn hudtone.  
 • Gir intensiv fuktpleie på dehydrert hud. Den hjelper dessuten med å lindre ubehag og forbedre utseendet på det utsatte område. 
 • Kan anvendes til daglig hudpleie som fuktighetskrem til ansikt og kropp, hvilket gjenskaper hudens oljer som er vasket vekk av ekstreme værforhold, hyppig bading og tørking samt effektene av sentralvarme og air-condition.  
 • Kan anvendes som en nærende lotion til hender og neglebånd.  
 • Kan anvendes som en effektiv aftersunbehandling.   

Instruksjon

Ved arr

Påfør Bio Oil på arret to ganger daglig ved forsiktig å massere oljen inn med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden. Bio Oil bør som minimum anvendes i 3 måneder.

Ved strekkmerker

Masser Bio Oil inn i huden på det utsatte området to ganger daglig; helst ovenpå og rundt om selve strekkmerket. Bio Oil hjelper med å forbedre utseendet av eksisterende strekkmerker. Derfor skal du forsiktig massere oljen med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden. Bio Oil bør som minimum anvendes i 3 måneder.

Ved ujevn hudtone

Påfør Bio Oil på det utsatte området to ganger daglig ved forsiktig å massere oljen med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden. Bio Oil bør som minimum anvendes i 3 måneder.

Ved dehydrert hud

Påfør Bio Oil etter du har dusjet/badet, tatt en svømmetur o.l. Massér oljen forsiktig inn i huden, med særlig vekt på tørre eller sprukne områder. Bio Oil er også ideell som badeolje. 

Advarsel

Du bør lese nedenstående før du anvender Bio Oil:

 • Kun til utvortes bruk. 
 • Må ikke inntas.  
 • Må ikke anvendes på skadet hud.  
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, bør du slutte med å anvende Bio Oil.  
 • Individuelle resultater kan variere.  
 • Oppbevares på et kjølig sted uten sollys.  

Aktive ingredienser

Bio Oil inneholder:

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoat, isopropylmyristat, Retintyl Palmitate (Vitamin A), tocopherylacetat (Vitamin E), Anthemis Nobilis Oil (Kamille Oil), lavendelolie, rosmarinolie, Calendula olie, Helianthus Annus Seed Oil, Glycine Soja Oil , BHT, Biabolol, Parfum/aroma, Amyl Cinnamal, Benzyl salicylat, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Alpha -. Isomethyl ionon, CI 26100. 

Skriv en omtale

captcha
Captcha
Merke Bio-Oil
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 31794
Mengde 60 ml