Spar
24%

Bio-Oil Kroppsolje

Spesielt egnet for allsidig behandling av arr, strekkmerker og aldrende hud

200 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 326,01 kr
248,00 kr
Fast lav pris
Spar 93,62 kr
Få på lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Bio-Oil er vinneren av 75 hudpleiepriser og har blitt det bestselgende arr- og strekkmerkeproduktet i 11 land siden den globale lanseringen i 2002. 

Bio Oil er en hudpleieolje til både ansikt og kropp, og er spesielt sammensatt til å hjelpe med å redusere forekomsten av arr, strekkmerker og ujevn hudtone. Bio Oil hjelper med å redusere strekkmerker som kan oppstå som resultat av hurtig vektøkning, hvor huden ikke når å tilpasse seg. Dette forekommer hyppig under graviditet eller ved vekttrening. I tillegg er den spesielt effektiv for aldrende og dehydrert hud.

Oljen inneholder en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer i en oljesuspensjon – inkludert ringblomst, lavendel, rosmarin, kamille og vitamin A og E.

Planteekstraktene og vitaminene beholder sin styrke på grunn av oljens oksygenfrie egenskaper. Formelen er fri for parabener.

Bio Oil hjelper med å redusere arr som oppstår som et resultat av at huden forsøker å helbrede et sår eller harde skader på huden, men produserer for meget bindevev (kollagen) på det utsatte område, slik at arr dannes. 

 

Fordeler med Bio Oil

Bio Oil er utviklet til bruk på både ansikt og kropp, og har følgende fordeler:

  • Hjelper med å redusere forekomsten av alle arr (både nye og gamle) ved å forbedre tilstanden av hudområder med arrvev. 
  • Lindrer ubehaget som ofte er forbundet med arr, slik som kløe og tørrhet. 
  • Hjelper med å holde huden så elastisk som mulig og bidrar dermed til å forhindre strekkmerker utviklet i perioder med hurtige   forandringer i kroppsstørrelse, slik som graviditet, pubertet og vekttap. 
  • Hjelper med å redusere forekomsten av eksisterende strekkmerker. 
  • Hjelper med å fremme din normale hudtone på områder med ujevn hudtone. 
  • Gir intensiv fuktpleie på dehydrert hud. Den hjelper dessuten med å lindre ubehag og forbedre utseendet på det utsatte område.
  • Kan anvendes til daglig hudpleie som fuktighetskrem til ansikt og kropp, hvilket gjenskaper hudens naturlige oljer som er vasket vekk av ekstreme værforhold, hyppig bading og tørking samt effektene av sentralvarme og air-condition. 
  • Kan anvendes som en nærende lotion til hender og neglebånd. 
  • Kan anvendes som en effektiv aftersunbehandling.  

 

Instruksjon

Ved arr

Påfør Bio Oil på arret to ganger daglig ved forsiktig å massere oljen inn med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden. Bio Oil bør som minimum anvendes i 3 måneder.

Ved strekkmerker

Masser Bio Oil inn i huden på det utsatte området to ganger daglig; helst ovenpå og rundt om selve strekkmerket. Bio Oil hjelper med å forbedre utseendet av eksisterende strekkmerker. Derfor skal du forsiktig massere oljen med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden. Bio Oil bør som minimum anvendes i 3 måneder.

Ved ujevn hudtone

Påfør Bio Oil på det utsatte området to ganger daglig ved forsiktig å massere oljen med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden. Bio Oil bør som minimum anvendes i 3 måneder.

Ved dehydrert hud

Påfør Bio Oil etter du har dusjet/badet, tatt en svømmetur o.l. Massér oljen forsiktig inn i huden, med særlig vekt på tørre eller sprukne områder. Bio Oil er også ideell som badeolje. 

 

Skriv en omtale
Bio-Oil Kroppsolje

captcha
Captcha
Merke Bio-Oil
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 326
Mengde 200 ml