Bausch & Lomb

Bausch & Lomb er et av verdens førende merker innen produkter til pleie av øyne og kontaktlinser. Bausch and Lomb er anerkjent på verdensplan for sitt hensyn til den individuelle kunde og sine produkters høye kvalitet.

Bausch & Lomb rensevæske til kontaktlinser sørger for at dine kontaktlinser ikke blir tørre og irriterte, og skaper et fuktgivende og komfortabelt miljø for dine kontaktlinser. Bausch & Lomb tilbyr rensevæske til flere typer kontaktlinser, og deres banebrytende sensitive eyes-teknologi skaper et ekstremt konkurransedyktig produkt. Utforsk vårt sortiment av øye- og linsepleie fra Bausch & Lomb her på siden, og finn de produkter som passer deg og dine øyne aller best.

Bausch & Lomb er et av verdens førende merker innen produkter til pleie av øyne og kontaktlinser. Bausch and Lomb er anerkjent på verdensplan for sitt hensyn til den individuelle kunde og sine produkters høye kvalitet.

Bausch & Lomb rensevæske til kontaktlinser sørger for at dine kontaktlinser ikke blir tørre og irriterte, og skaper et fuktgivende og komfortabelt miljø for dine kontaktlinser. Bausch & Lomb tilbyr rensevæske til flere typer kontaktlinser, og deres banebrytende sensitive eyes-teknologi skaper et ekstremt konkurransedyktig produkt. Utforsk vårt sortiment av øye- og linsepleie fra Bausch & Lomb her på siden, og finn de produkter som passer deg og dine øyne aller best.Eksperter innen øyepleie

Det hele startet i 1853, da John Jacob Bausch (optiker) og Henry Lomb (finansier) slo seg sammen og skapte Bausch & Lomb. Selskapet har siden den gang, ikke bare vokst seg til å bli eksperter på kontaktlinser, men de skaper også mange andre produkter som til sammen gir deg den optimale beskyttelse av dine øyne.

Prøv for eksempel kosttilskudd inneholdende vitaminer og mineraler som er essensielle for opprettholdelse av en god øyehelse. Er du særlig bekymret for aldersrelaterte øyesykdommer, kan disse kosttilskuddene være løsningen for deg. De inneholder også omega-3 fettsyrer, lutein og zeaxanthin. Blant annet, er Bausch & Lomb Preservition bevist effektivt i AREDS-studiet.

Bausch & Lomb har også utviklet Bausch & Lomb Biotrue Øyedråper, som er milde og skånsome mot øyet. Disse øyedråpene inneholder den naturlige hyaluronsyre som finnes i strukturene av øyet og den naturlige tårefilm.

Bausch & Lomb på Mecindo

Her på Mecindo, får du kjøpt en rekke produkter fra Bausch & Lombs sortiment til rimelige priser. Bausch & Lomb Boston, Bausch & Lomb ReNu – du finner det hele her på siden. Gi dine øyne og linser den beste pleie med disse globalt anerkjente produktene i dag!

Les mer Skjul