Nelsons Bach 

Naturlig hjelp siden 1860

Nelson åpnet sitt første homeopatiske apotek i 1860. I dag er de en av Storbritannias ledende produsenter av naturlige helseprodukter, og er en av de eldste virksomhetene i Europa.

På 30-tallet utviklet Dr. Edward Bach homeopatiske behandlingsformer basert på ideologien om at veien til bedre helse kommer fra følelsesmessig balanse. Han henvendte seg til Nelsons, som hadde erfaring med salg og som siden den gang har solgt Bach® sine naturprodukter over hele verden.

 

 

Bach®s originale naturprodukter er det eneste merket som kommer fra Dr. Edward Bachs hager i Mount Wernon. Med den originale Bach®-signaturen, er du garantert kvalitetsprodukter basert på 160 års erfaring.

 

Populære Bach produkter akkurat nå:

 


Bach® Rescue® har som mål å hjelpe deg med følelsesmessige utfordringer i hverdagen og gjenopprette en indre ro og balanse.
Original Bach® Rescue® fås blant annet som krem og velsmakende pastiller.
 


 

Viser 1 til 48 av 55 (2 sider )

Om Dr. Edward Bach

Dr. Edward Bach var en kirurg og senere en medisinsk forsker på 1900-tallet. Under sitt arbeid, hvor han pleiet hjemvendte soldater fra Frankrike, kollapset han av en svulst. Den ble umiddelbart fjernet av hans kollegaer, men Bach ble gitt en prognose om at han kun hadde tre måneder igjen å leve. Så snart han kunne gå, vendte han tilbake til laboratoriet for å fortsette din forskning. Dr. Bach ble stadig bedre, og etter tre måneder, hadde han fortsatt en god helse. Han var overbevist om at følelsen av mening var det som holdt han i live. Dette gjorde at begynte å forske på den helhetlige retningen av medisin og deretter ble en velkjent bakteriolog, lege og patolog.

Hva anvendes Bachs Blomstermedisin mot?

Dr. Bachs blomstermedisin er en alternativ behandling som kan bidra til å redusere negative følelser. Blomstermedisinen kan blant annet anvendes mot:

  • Trishet, selvbekymring
  • Frykt, angst og symptomer på stress 
  • Panikkanfall, effekten av traumer 
  • Separasjonsangst, søvnløshet 
  • Sinne, hat og bitterhet 
  • Uoppmerksomhet, manglende fokus og dagdrømmer 

Dr. Bachs blomstermedisin er laget i flytende form, og formålet er at du skal kunne kombinere ulike dråper for å matche din nåværende emosjonelle situasjon. Dette vil skape et sunt følelsesliv og en balansert personlighet.

Stort utvalg Bachs Blomstermedisin på Mecindo 

På helsebutikken Mecindo.no, tilbyr vi deg et stort utvalg av alternativ medisin fra Bachs blomstermedisin, heriblant Bachs Olive, Bach Star of Bethlehem samt Dr. Bach Emergency Cream. Du får også kjøpt et sett inneholdende alle blosterdråpene! Kjøp det du trenger på Mecindo.no – din Bachs blomstermedisin nettbutikk!