Bachs Blomstermedicin

Bachs blomstermedisin er en sikker og homeopatisk naturmedisin for healing som ble oppfunnet av Dr. Bach mellom år 1920-1930 i England. Dr. Bachs blomstermedisin består av 38 originale blomsterdråper som gir positiv energi fra blomster. Blomstermedisinen gjenoppretter balansen mellom kropp og sinn ved å redusere negative følelser som frykt, angst, hat og ubesluttsomhet, hvilket hindrer følelsen av balanse i et menneske. Bachs blomstermedisin er laget av ville blomster og kan trygt anvendes av hele familien samt dyr. 


Viser 1 til 48 av 92 (2 sider )

Om Dr. Edward Bach

Dr. Edward Bach var en kirurg og senere en medisinsk forsker på 1900-tallet. Under sitt arbeid, hvor han pleiet hjemvendte soldater fra Frankrike, kollapset han av en svulst. Den ble umiddelbart fjernet av hans kollegaer, men Bach ble gitt en prognose om at han kun hadde tre måneder igjen å leve. Så snart han kunne gå, vendte han tilbake til laboratoriet for å fortsette din forskning. Dr. Bach ble stadig bedre, og etter tre måneder, hadde han fortsatt en god helse. Han var overbevist om at følelsen av mening var det som holdt han i live. Dette gjorde at begynte å forske på den helhetlige retningen av medisin og deretter ble en velkjent bakteriolog, lege og patolog.

Hva anvendes Bachs Blomstermedisin mot?

Dr. Bachs blomstermedisin er en alternativ behandling som kan bidra til å redusere negative følelser. Blomstermedisinen kan blant annet anvendes mot:

  • Trishet, selvbekymring
  • Frykt, angst og symptomer på stress 
  • Panikkanfall, effekten av traumer 
  • Separasjonsangst, søvnløshet 
  • Sinne, hat og bitterhet 
  • Uoppmerksomhet, manglende fokus og dagdrømmer 

Dr. Bachs blomstermedisin er laget i flytende form, og formålet er at du skal kunne kombinere ulike dråper for å matche din nåværende emosjonelle situasjon. Dette vil skape et sunt følelsesliv og en balansert personlighet.

Stort utvalg Bachs Blomstermedisin på Mecindo 

På helsebutikken Mecindo.no, tilbyr vi deg et stort utvalg av alternativ medisin fra Bachs blomstermedisin, heriblant Bachs Olive, Bach Star of Bethlehem samt Dr. Bach Emergency Cream. Du får også kjøpt et sett inneholdende alle blosterdråpene! Kjøp det du trenger på Mecindo.no – din Bachs blomstermedisin nettbutikk! 

Les mer Skjul