AVIVIR 

Aloe Vera og Baobab – Hudpleie og kosttilskudd i særklasse

AVIVIR er en virksom og effektiv hudpleie – oppdelt i to forskjellige serier. Én med Aloe Vera av økologisk kvalitet, som effektivt gjenoppbygger og pleier huden din, og én med den magiske bløtgjørende baobab-oljen med et høyt innhold av E-vitamin, fytosteroler samt omega 6 og 9.
 


I tillegg anbefaler vi AVIVIR Aloe Vera kosttilskudd, som sikrer deg skjønnhet innenfra. Aloe Vera bidrar til å støtte immunforsvaret ditt, og til å vedlikeholde hud og slimhinner. Et super-shot i din morgenjuice eller smoothie.
 

Populære produkter fra Avivir

 

 

AVIVIR Baobab Virgin Oil er fantastisk som serum til ansikt, hals og bryst, hvor den milde oljen, som raskt trenger seg inn, virker både nærende og reparerende. Oljen kan også brukes til behandling av tørre flekker, rødme, irritasjon og ubalanse i huden, og den kan bidra til å redusere synligheten av strekkmerker. 

Den kan brukes til alle hudtyper, inkludert sensitiv og irritert hud. Baobab-oljen, som er en tørrolje, har en magisk bløtgjørende effekt. Den er rik på omega 3, 6 og 9 fettsyrer, og booster hudens kollagenproduksjon.