Atkins

Atkins

Det er ingen produkter å liste.

Atkins produkter er perfekte for deg som er på atkins diett, og er spesielt utviklet for ulike faser av dietten. 

Gradvis inntakelse av karbohydrater begrenser store stigninger i blodsukkeret og forhindrer insulinsvingninger som forårsaker at du ikke føler deg mett og blir sulten, hvilket ofte resulterer i overspisning, vektøkning og ikke minst dårlig humør og tretthet.

Ikke alle kropper reagerer likt på ulike tilganger til vekttap. Nøkkelen er å finne det som passer nettopp din kropp og metabolisme. Den velkjente kardiologen, Dr. Atkins, begrenset inntaket av sukker og karbohydrater hos hans pasienter. Resultatet var et suksessfullt og vedvarende vekttap!

Blant Atkins produkter finner du Atkins snacks, Atkins bars, Atkins müsli og Atkins shakes. Prøv for eksempel deilig og smakfull Atkins sjokolade.

Produktene kommer som Advantage, Day Break, Endulge og Cuisine:

  • Advantage består for det meste av måltidsbarer, snacks og shakes. 
  • Day Break inkluderer produkter som er ment som morgensnack eller lett frokost.  
  • Endulge består av barer som er spesielt utviklet til å smake som vanlig snacks, eksempelvis sjokolade, men med langt mindre sukker.  
  • Cuisine inkluderer middagsprodukter, eksempelvis Penne Pasta.  

Kjøp Atkins på Mecindo

Her på Mecindo finner du en rekke Atkins produkter som kan hjelpe deg ned i vekt, eller til å vedlikeholde et allerede oppnådd vekttap. 

Vi i Mecindo er opptatt av å tilby gode kvalitetsprodukter til rimelige priser. Vi er derfor stolte av å kunne tilby deg produkter fra Atkins, og du får dem naturligvis alle til rimelige priser!


Les mer Skjul